Hitra in varna zaščita podatkov

  • Vsako podjetje mora svoje podatke varovati, vendar pa je varnostno kopiranje zaradi velike količine podatkov lahko zelo zahtevno in zamudno.

  • Izguba podatkov je velika grožnja podjetjem a vendarle nihče ne mara delati varnostnih kopij, dokler ni že prepozno.

Kako torej najbolje zaščititi svoje podjetje in svoje stranke?

Pravilo 3 – 2 – 1 lahko reši vašo organizacijo z roba katastrofe!

3-2-1 varnostno kopiranje

Pravilo pravi:

  • hranite vsaj 3 kopije vaših podatkov,
  • vaše podatke hranite na 2 različnih vrstah pomnilnika,
  • vsaj 1 kopijo hranite na oddaljeni lokaciji
Glavni cilj tega pravila je maksimiranje možnosti, da so varnostne kopije vedno na voljo. Morda se zdi, da je z varnostnim kopiranjem  3-2-1 veliko dela, vendar vam lahko prihrani veliko časa, razočaranja in denarja, ko gre kaj narobe. Dvoslojna zaščita in večja prilagodljivost dostopa do podatkov sta razloga, zakaj je pravilo varnostnega kopiranja 3-2-1 strategija, ki jo priporočajo strokovnjaki za varnost po vsem svetu.

S pomočjo orodja Veeam Cloud Connect lahko obvladate pravilo 3-2-1 in si prihranite veliko skrbi!

Veeam Cloud Connect

Vaši podatki bodo vedno zaščiteni v sodobnih podatkovnih centrih, saj Veeam Cloud Connect zagotavlja najvišje standarde za varnostno kopiranje. Veeam® ponuja zmogljive in zanesljive funkcije, s katerimi se izognete nevarnosti katastrofalne izgube podatkov.

Z Veeam Cloud Connect dobite:

  • Gostujoče varnostne kopije zunaj spletnega mesta: Preko varne povezave SSL lahko svojo fizično in navidezno kopijo transportirate s spletnega mesta v oblak brez dodatnih licenc Veeam.

  • Popolna vidnost in nadzor: dostopajte in obnavljajte podatke v gostujočih skladiščih neposredno iz svoje varnostne konzole, spremljate porabo skladišča v oblaku in prejmite opomnike za obnovitve gostujočega pomnilnika.

  • Sodobna arhitektura varnostnega kopiranja: izkoristite Veeamovo sodobno tehnologijo varnostnih kopij, vključno z opravili za varnostno kopiranje z vgrajenim pospeševanjem WAN, večnimi varnostnimi kopijami, pravilniki o hrambi GFS in še več.

  • End-to-end šifriranje: Preden zapustite omrežje boste s pomočjo šifriranja zaščitili podatke, ne da bi to negativno vplivalo na zmanjšanje podatkov in pospeševanja WAN.

  • Licenca za Veeam Cloud Connect: Varnostno kopiranje in kopiranje Veeam Cloud Connect je vključen v Veeam Availability SuiteTM, Veeam Backup & ReplicationTM, Veeam Backup EssentialsTM in Veeam Agent za Microsoft Windows za vse končne uporabnike brez dodatnih stroškov in brez dodatnih dovoljenj.