3CX Phone System je kakovostna, večkrat nagrajena, cenovno zelo ugodna programsko zasnovan VoIP telefonska centrala, ki temelji na Windows®s operacijskem sistemu, s katero v celoti nadomestite ali nadgradite vaš poslovni telekomunikacijski sistem. Napredna telefonska programska IP centrala je jedro naprednih sodobnih komunikacij, tako za podjetja, kot posameznike. Poleg nižjih stroškov pogovorov ter enostavne vzpostavitve infrastrukture, so v programski strukturi združene dodatne storitve, ki postajajo nujne za učinkovito poslovanje s sodobnimi rešitvami. 3CX Phone System je razširjen po celem svetu in ga uporablja več kot 30.000 podjetji.

Znižaj strošek komunikacije do 40%!

Razširljivost, nadgradljivost, napredne funkcionalnosti za vsa podjetja

3CX Phone System je strojno neodvisen sistem, ki deluje na namenskih strežniških sistemih, delovnih postajah ali na virtualnih strežniških okoljih. Je stroškovno izredno učinkovit sistem, licenčno nadgradljiv in prilagodljiv, medsebojno lokacijsko povezljiv sistem z možnostjo neomejenega števila naročniških številk. Deluje na osnovi Session Initiation protokola (SIP) in je popolna VoIP rešitev za poslovna okolja. Omogoča primerne rešitve tako malim podjetjem, ki želijo samo del VoIP storitev (ugodni klici v tujino, preusmeritve, fax, manjši klicni center…) kot tudi večjim podjetjem, z visokimi zahtevami glede funkcionalnosti ali pa imajo poslovalnice in zaposlene razpršene po več lokacijah doma ali v tujini.

Prednosti 3CX Phone System:

1. Preprosta nastavitev in upravljanje

Ker 3CX temelji na Windows operacijskem sistemu, je preprost za instalacijo in upravljanje Windows IT administratorja, ki ne potrebuje dodatnega telekomunikacijskega ali Linux znanja. Sistem je nastavljen tako, da deluje na IP telefonih, VoIP prehod in SIP protokola. S tem vam je prihranjen čas za konfiguriranje in upravljanje teh naprav.
• Ni potrebno napredno telekomunikacijsko znanje da osvojite delovanje 3cx Phone System
• Odprt standard – neodvisen do različnih vendorjev
• Centraliziran nadzor upravljanja je del upravljalne konzole
• Virtualizacija – prihranite na strojni opremi in znižate stroške vzdrževanja
• Izbirate lahko med priljubljenimi IP telefoni, VoIP prehod in SIP protokol

2. Uporabljaj svojo službeno številko kjerkoli

3CX vsebuje klienta tudi za pametne telefone in Mac ali Windows prenosne računalnike, ki omogočajo uporabo službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni. Ne samo, da so službeni telefonski razgovori brezplačni, temveč je vaše poslovanje prodajne ekipe vezana dejansko na eno službeno telefonsko številko, ki ste jo izbrali za posameznega zaposlenega katerega narava dela ni statične narave.
• uporaba službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni
• vsi klici so brezplačni => prepolovite stroške mobilne telefonije
• povečanje produktivnosti => operativni kjerkoli
• ena telefonska številka – ni potrebno dajati svoje privat telefonske številke

3. Prepolovite svoj račun za telefonijo in povečajte prodajo

Z 3CX Phone system podjetje lahko zniža strošek telefonije tudi do 80%. z vspostavitvijo SIP protokola, Web RTC, brezplačni klici z upravljanjem službene številke in znižanjem potreb po večjem številu telefonskih številk. S CRM integracijo, agenti dobijo ime stranke in ne le telefonske številke:
• Prihranek klicev mobilne telefonije in strošek klicnega centra
• Enastavno upravljanje poslovnih šetvilk – št. uporabnikov na licenco
• Vemo kdo klice s pomočjo enostavne integracije s CRM sistemom – povečanje zadovoljstva strank
• Uporaba sistema z obstoječim telefonsko opremo (hardwer)

4. Znižajte potne stroške z namestitvijo Web konference

3CX integrirana web konferenča rešitev vam prihrani denar in čas, ki ga porabite za službene poti s tem da omogoča najem web sestanke in komunikacijo face-to-face kjerkoli. Udeležite se sestanka kjerkoli po svetu z uporabo edge WebRTC tehnologijo 3CX Phone system.
• Omejite stroške Web konferenčne storitve
• Za vse 3CX licenčne uporabniki je uporaba brezplačna
• Prihranek na konferenčnih klicih
• Ni mesečne naročnine

5. Priznani Android in iOS VoIP klient

3CXPhone je VoIP programski vmesnik (Client) s katerim lahko preko osebnega računalnika ali pametnega telefona izvajamo in nadzorujemo klice ter upravljamo ves nabor uporabniških storitev v realnem času.

3CXPhone je VoIP Phone aplikacija, ki lahko nadomešča vaš namizni telefon in je nameščena na vaš osebni računalnik (Windows ali iOS) ali pa jo uporabite kot interni telefon na vašem pametnem mobilniku (Android ali iPhone).

6. Centralizirana komunikacija podjetja postane enostavna

Prisotnost, Voice Mail za e-pošto, spletne konference in takojšnje sporočanje so z 3CX enostavni. Z integriranimi 3CX softphone in smartphone klientom, avtomatično dobite dostop do napredne poenotene komunikacijske funkcionalnosti, ne da bi morali za to uporabljati ločeno programsko opremo, ki se običajno dodatno zaračunavajo.

7. Preprosto upravlanja telefona iz okolja Windows

3CX Phone system ponuja možnost upravlanja telefona z aplikacijo 3CX Assistant. Poslovna aplikacija omogoča hitro delo z imenikom in je popolnoma kompatibilna z opremo MicroSoft Outlook.
• 3CX Assistant – upravlanje s telefoni iz omizja
• MicroSoft Outlook – klic izvedite kar iz programa Outlook
• Instant messaging – omogoča enostavno in hitro komunikacijo

Pokličite nas ali nam pošljite e-mail in priskrbeli vam bomo brezplačno preskusno različico s polnim naborom storitev 3CX Phone System in z dvema govornima kanaloma!

Kontaktirajte nas