Poslovna telefonija

Najemnikom nudimo poslovno IP Telefonijo, ki se zagotavlja preko obstoječega internet dostopa. Paketi so pripravljeni glede na dejavnost in zahteve podjetja. V paketih je poleg stacionarne telefonske številke vključen tudi IP telefonski aparat in ustrezen nabor storitev.

3CX telefonska centrala je kakovostna, večkrat nagrajena, cenovno zelo ugodna programsko zasnovan VoIP telefonska centrala, ki temelji na Windows®s operacijskem sistemu, s katero v celoti nadomestite ali nadgradite vaš poslovni telekomunikacijski sistem v večjih podjetjih in večjih sistemih.

Več o 3CX

Nudenje internetnih storitev

Na območju BTC City in Logistični center je izgrajeno optično (širokopasovno) omrežje, ki omogoča izredno hitre prenose oz. komunikacijo med posameznimi lokacijami znotraj omrežja in simetrično hitrost dostopa do interneta.

Nameščena komunikacijska oprema omogoča takojšen priklop v svetovni splet – Internet preko več ponudnikov. Zagotovljena kvaliteta storitev omogoča podjetjem hitro in uspešno povezovanje z drugimi podjetji ali s svojo poslovno enoto, varno znotraj in zunaj BTC omrežja. Omogočamo tako VPN, MPLS kot tudi VLAN povezavo.

Priklop naročnika zajema izvedba fizične instalacije UTP kabla, do vtičnice v prostorih uporabnika in nastavitev aktivne opreme. Notranje instalacije po prostoru naročnika, naročnik izvede sam. Po predhodnem dogovoru z naročnikom in doplačilu lahko izvedemo notranje instalacije računalniškega omrežja. Ob dogovoru z naročnikom in doplačilom uredimo tudi nastavitev naročnikove opreme za povezavo z internet omrežjem.

Najem podatkovnih vodov

S pomočjo najema podatkovnih vodov se lahko poslovne enote povezujejo v enotno računalniško omrežje znotraj podjetja. S tem se poveča kvaliteta delovanja aplikacij na strežniku podjetja in ne prihaja do nepotrebnih izpadov zaradi počasnejšega prenosa podatkov. Aktivna oprema na optičnem omrežju zagotavlja neprekinjeno povezovanje med več vozlišči, s tem pa lahko oprater končnemu uporabniku zagotavlja stalno komunikacijo med poslovnimi enotami in sedežem podjetja neodvisno od lokacije.

Gostovanje domene in spletne strani

Lastna domena, spletna stran in elektonski poštni predali so danes ključne rešitve za elektronsko poslovanje podjetja in zaokrožena celota.
S spletno stranjo na prepoznavni domeni širši javnosti ponudimo storitve, izdelke in rešitve, elektronski predali pa pripomorejo k enostavni poslovni komunikaciji. Podjetju, katero se želi zgolj posvetiti svojemu poslovanju nudimo svetovanje pri strukturi spletne strani in izbiri grafične predloge. Vsebino spletne strani pripravi naročnik sam, pomagamo pa pri izbiri slikovnega materiala.