logo-Exchange-Color

Nič ni nemogoče z Microsoftovim Exchangeom

Pet let nazaj postavljen Exchange online paket v data centru je bil potreben nadgradnje. To so opazili strokovnjaki v podjetje Telprom, ki so se te nadgradnje lotili z vso strokovnostjo in s svojim znanjem upravičili več kot desetletno partnerstvo z Microsoftom. Telpromovci so iz svojega podatkovnega centra preselili več kot 350 uporabniških elektronskih predalov na Microsoftov oblak in s postavitvijo tega paketa povečali učinkovitost uporabnikov, ohranili visoko raven varnosti v organizaciji ter jim omogočili želeni nadzor. Stranke so tako postale bolj samostojne, saj si lahko Exchangove rešitve izoblikujejo po meri glede na njihove edinstvene potrebe. Hkrati imajo sedaj komunikacijske storitve vedno na voljo. Exchange namreč omogoča večjo učinkovitost z upravljanjem naraščajočih količin komunikacij v več napravah in učinkovitejše sodelovanje v skupinah. S funkcijami arhiviranja, velikimi nabiralniki in pravilniki o hranjenju v Exchangeu lahko uporabniki sedaj obdržijo pomembne podatke na enem mestu.

Telprom se je ponovno izkazal kot zaupanja vreden partner

Telpromu je prvemu, v tako velikem obsegu, uspelo postaviti exchange preko kanala Cloud Service Provider. Verjamejo namreč, da so storitve v oblaku prihodnost ter hkrati sedanjost, saj uporabniki tako niso več vezani na določen prostor. S strokovno izvedbo te rešitve se je Telprom ponovno izkazal, kot zaupanja vreden partner, ki zna svetovati uporabnikom, če se odločijo za Exchange v oblaku.

Office-365-Logo

Office 365

Office 365 je paket Microsoftovih storitev, ki vključuje elektronsko pošto, digitalno shrambo, orodja za avdio in video komunikacijo, deljenje dokumentov in hkratno delo na njih. Vsa ta orodja so med seboj tesno povezana. Elektronski poštni predal, ki obsega do 50 GB prostora omogoča dostop do poslanih in prejetih sporočil, ki so urejena natanko tako, kot si želimo, kjerkoli že dostopamo do njih. Office 365 omogoča tudi uporabo koledarjev, seznamov stikov in opravil. Digitalna shramba OneDrive za podjetja omogoča dostop do datotek tudi takrat, ko nismo povezani s spletom. Za timsko delo, kjer nastaja in se izmenjuje veliko različnih dokumentov in informacij, si lahko za posamezno skupino ustvarimo zasebno spletno mesto, ki vse zanimive informacije zbere na enem mestu.

Office 365 daje monost novim načinom dela doma, v šoli in na delovnem mestu, saj omogoča nove načine branja, delanja zapiskov, organiziranja sestankov in komuniciranja. Ker je v znamenju računalništva v oblaku, omogoča uporabnikom prek naprednih storitev vsakem trenutku in le z nekaj kliki na voljo vse dokumente, in socialno povezovanje ljudi z informacijami.