Strateško planiranje in svetovanje

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, strokovnega kadra ter sodelovanja z naročnikom skupaj delujemo pri razvoju IT okolja.

Projektno vodenje na področju informacijske infrastrukture je ključni pomen pri doseganju želenih ciljev naročnika.

Izvedba projekta od idejne zasnove do uspešnega zaključka je cilj za dolgoročno zadovoljstvo naročnika ter konkurenčna prednost na trgu.

Uporabnost storitev in rešitev

Uporabnikom nudimo rešitve in storitve, s katerimi se lahko poslovno okolje optimizira, poveča produktivnost in hkrati prihrani pri vzdrževanju storitev in rešitev.

rednim izobraževanjem in spremljanjem trga nudimo uporabnikom svetovanje o uporabi novih rešitev glede na uporabnikovo IT okolje ter poslovno strategijo.

Poenotene komunikacije

Microsoft Lync omogoča poenostavljeno poslovno komunikacijo med uporabniki in se enostavno integrira in/ali nadgradi obstoječo IT-infrastrukturo (klasična telefonija, centrala PBX, IP-centrex …).
Podjetju in uporabnikom zunaj podjetja omogoča preprosto komunikacijo s pomočjo uporabe obstoječih aplikacij, kot je npr. MS Outlook.

Uporabnik na enostaven način dostopa do skupnih kontaktov poslovnih partnerjev ali svojih najbližjih na zahtevo tudi preko aplikacije Microsoft Lync na mobilni napravi.

Enostavno organiziranje avdio/video spletne konference omogoča skupinsko delo na daljavo z delitvijo namizjadokumentov ali prezentacij tudi med uporabniki izven podjetja.

Prednost je v uporabi enotne telefonske številke preko katere koli naprave; stacionarnega telefona ali računalnika, prenosnikatablice ali pametnega telefona.

Mobilnost

V zadnjih letih je koncept mobilne pisarne v vedno večjem porastu.

Delo na daljavo je lažje, aplikacije so prilagojene glede na tip naprave in kvaliteto internetne povezave.

V podjetju Telprom naročniku svetujemo in implementiramo storitve oz. aplikacije, prilagojene za delo na daljavo.

Velja tako za telefonske storitve kot tudi za uporabo poslovnih aplikacij oz. dostop do strežniškega dela v podjetju.