Ali ste vedeli, da če imate Office 365, da morate sami poskrbeti za arhiviranje pomembnih in občutljivih podatkov?

Politike in pravilniki Office 365 za arhiviranje ter hrambo vas lahko le delno zaščitijo pred izgubo podatkov in niso namenjeni kot popolna rešitev za varnostno kopiranje, med drugim pa so tudi zelo zapletene za upravljanje in spremljanje. Običajno skrbniki menijo, da so zavarovani pred morebitno izgubo, vendar pogosto ugotovijo, da v resnici nekaterih datotek in pomembnih podatkov ni več.

Veeam backup za Microsoft Office 365 je več kot samo zapolnjevanje lukenj v prej omenjenih politikah, saj gre za dostop in kontrolo nad vsem. Podatki, ki se nahajajo v Exchange Online, SharePoint Online in Onedrive so tako shranjeni na enem mestu, kar naredi obnovo le – teh enostavno, hitro in zanesljivo.

Vabimo vas na webinar, kjer vam bomo predstavili rešitev in 6 ključnih razlogov zakaj je Office365 backup nujno potreben za uspešno poslovanje vašega podjetja ter odgovorili na vaša vprašanja in dileme, s katerimi se srečujete v praksi glede morebitnega izbrisa pomembnih podatkov.

V četrtek, 5.11.2020, se nam pridružite na brezplačnem webinarju ob 11. uri, ko bo za vas predaval Tomislav Loparić, VEEAM Senior Systems Engineer SEE in certificiran VEEAM trener (VMCT), ki je na področju IT aktiven že od leta 1994.

PRIJAVE so mogoče do vključno 4.11.2020