POSLOVNA TELEFONIJA

3CX Phone System je kakovostna, večkrat nagrajena, cenovno zelo ugodna programsko zasnovana VoIP telefonska centrala, ki temelji na Windows® operacijskem sistemu, s katero v celoti nadomestite ali nadgradite vaš poslovni telekomunikacijski sistem. Napredna telefonska programska IP centrala je jedro naprednih sodobnih komunikacij, tako za podjetja, kot posameznike. Poleg nižjih stroškov pogovorov ter enostavne vzpostavitve infrastrukture, so v programski strukturi združene dodatne storitve, ki postajajo nujne za učinkovito poslovanje s sodobnimi rešitvami. 3CX Phone System je razširjen po celem svetu in ga uporablja več kot 30.000 podjetji.

Znižaj strošek komunikacije do 40%!

Razširljivost, nadgradljivost, napredne funkcionalnosti za vsa podjetja

3CX Phone System je strojno neodvisen sistem, ki deluje na namenskih strežniških sistemih, delovnih postajah ali na virtualnih strežniških okoljih. Je stroškovno izredno učinkovit sistem, licenčno nadgradljiv in prilagodljiv, medsebojno lokacijsko povezljiv sistem z možnostjo neomejenega števila naročniških številk. Deluje na osnovi Session Initiation protokola (SIP) in je popolna VoIP rešitev za poslovna okolja. Omogoča primerne rešitve tako malim podjetjem, ki želijo samo del VoIP storitev (ugodni klici v tujino, preusmeritve, fax, manjši klicni center…) kot tudi večjim podjetjem, z visokimi zahtevami glede funkcionalnosti ali pa imajo poslovalnice in zaposlene razpršene po več lokacijah doma ali v tujini.

Znižaj strošek komunikacije do 40%!

Poslovna telefonija s preprosto nastavitvijo in upravljanjem

Ker poslovna telefonija 3CX temelji na Windows operacijskem sistemu, je preprost za instalacijo in upravljanje Windows IT administratorja, ki ne potrebuje dodatnega telekomunikacijskega ali Linux znanja. Sistem je nastavljen tako, da deluje na IP telefonih, VoIP prehodu in SIP protokolu. S tem vam je prihranjen čas za konfiguriranje in upravljanje teh naprav.
• Ni potrebno napredno telekomunikacijsko znanje da osvojite delovanje 3cx Phone System
• Odprt standard – neodvisen od različnih vendorjev
• Centraliziran nadzor upravljanja je del upravljalne konzole
• Virtualizacija – prihranite na strojni opremi in znižate stroške vzdrževanja
• Izbirate lahko med priljubljenimi IP telefoni, VoIP prehod in SIP protokolom

Uporabljaj svojo službeno številko kjerkoli

Poslovna telefonija 3CX vsebuje klienta tudi za pametne telefone in Mac ali Windows prenosne računalnike, ki omogočajo uporabo službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni. Ne samo, da so lahko poslovna telefonija in službeni telefonski razgovori brezplačni, temveč je vaše poslovanje prodajne ekipe vezano dejansko na eno službeno telefonsko številko, ki ste jo izbrali za posameznega zaposlenega katerega narava dela ni statične narave.
• uporaba službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni
• vsi klici so brezplačni => prepolovite stroške mobilne telefonije
• povečanje produktivnosti => operativni kjerkoli
• ena službena telefonska številka

Prepolovite svoj račun za telefonijo in povečajte prodajo

S 3CX aplikacijo lahko v podjetju znižate strošek telefonije tudi do 80%. Z vzpostavitvijo SIP protokola, Web RTC, brezplačni klici z upravljanjem službene številke in znižanjem potreb po večjem številu telefonskih številk. Poslovna telefonija s CRM integracijo, sproži da agenti dobijo ime stranke in ne le telefonske številke:
• Prihranek klicev mobilne telefonije in strošek klicnega centra
• Enostavno upravljanje poslovnih številk – št. uporabnikov na licenco
• Enostavna integracija s CRM sistemom – povečanje zadovoljstva strank
• Uporaba sistema z obstoječo telefonsko opremo (hardwer)

Znižajte potne stroške z namestitvijo Web konference

Poslovna telefonija 3CX in integrirana web konferenčna rešitev vam prihrani denar in čas, ki ga porabite za službene poti s tem da omogoča web sestanke in komunikacijo face-to-face kjerkoli. Udeležite se sestanka kjerkoli po svetu z uporabo edge WebRTC tehnologijo 3CX Phone system.
• Omejite stroške Web konferenčne storitve
• Za vse 3CX licenčne uporabniki je uporaba brezplačna
• Prihranek na konferenčnih klicih
• Ni mesečne naročnine

Priznani Android in iOS VoIP klient

3CX Phone je VoIP programski vmesnik (Client) s katerim lahko preko osebnega računalnika ali pametnega telefona izvajamo in nadzorujemo klice ter upravljamo ves nabor uporabniških storitev v realnem času. 3CXPhone je VoIP Phone aplikacija, ki lahko nadomešča vaš namizni telefon in je nameščena na vaš osebni računalnik (Windows ali iOS) ali pa jo uporabite kot interni telefon na vašem pametnem mobilniku (Android ali iPhone).

Centralizirana komunikacija podjetja postane enostavna

Prisotnost, Voice Mail za e-pošto, spletne konference in takojšnje sporočanje so z 3CX enostavni. Z integriranimi 3CX softphone in smartphone klientom, avtomatično dobite dostop do napredne poenotene komunikacijske funkcionalnosti, ne da bi morali za to uporabljati ločeno programsko opremo, ki se običajno dodatno zaračunavajo.

Preprosto upravlanje telefona iz okolja Windows

3CX Phone system ponuja možnost upravljanja telefona z aplikacijo 3CX Assistant. Poslovna telefonija omogoča hitro delo z imenikom in je popolnoma kompatibilna z opremo MicroSoft Outlook.
• 3CX Assistant – upravljanje s telefoni iz omizja
• MicroSoft Outlook – klic izvedite kar iz programa Outlook
• Instant messaging – omogoča enostavno in hitro komunikacijo

Poslovna telefonija 3CX in Microsoft 365

Poslovna telefonija 3CX se enostavno poveže z Microsoft 365 in izkoristite prednosti, ki uporabnikom omogočajo lažjo uporabo in povečajo učinkovitost.

  • Sinhronizirajte svoj status iz koledarja – status vašega koledarja je povezan z 3CX aplikacijo, torej če ste odsotni se to izpiše na poslovni telefoniji
  • Upravljajte svoje stike – stike iz Microsoft 365 lahko prenesete v aplikacijo 3CX in z njimi upravljate
  • Klici iz Microsoft 365 – klicanje in sprejemanje klicev, ne da bi morali zapustiti Microsoft 365
  • Enostavno upravljanje – nove razširitve se ustvarjajo same
  • Poslovna telefonija in MS Teams – Uporabniki lahko kličejo prek 3CX SIP Trunkov z uporabo nizkocenovnih domačih in mednarodnih tarif, ki jih ponujajo ponudniki SIP v vaši regiji. Vaše podjetje ob integraciji pridobi dostop do zunanjih klicev prek vmesnika, ki je uporabniku že poznan in tako preprost za uporabo. Skupna integracija ponuja brezhibno poenoteno klicno izkušnjo za uporabnike 3CX, ki kličejo uporabnike Microsoft Teams in obratno.

Pokličite nas ali nam pošljite e-mail in priskrbeli vam bomo brezplačno preizkusno različico s polnim naborom storitev 3CX poslovne telefonije z dvema govornima kanaloma!

Preizkusite brezplačno za 1 leto
Kontaktirajte nas