Image

Internet na območju BTC

Se želite povezati na BTC optično omrežje? Osnovni internet dostop in najem podatkovnih povezav si lahko uredite pri nas!

Osnovni internet dostop

Se želite povezati na BTC optično omrežje?

Na območju BTC City in BTC Logistični center je izgrajeno optično (širokopasovno) omrežje, ki omogoča izredno hitre prenose oziroma komunikacijo med posameznimi lokacijami znotraj omrežja in simetrično hitrost dostopa do interneta. Nameščena komunikacijska oprema omogoča takojšen priklop v svetovni splet – Internet.

Varno širokopasovno povezavo v internet zagotavljamo že več kot 300 večjim in manjšim podjetjem na območju BTC City in BTC Logistični center.

Kaj zajema osnovni internetni dostop?

Priklop zajema izvedbo potrebne povezave do mrežnega priključka v poslovnih prostorih naročnika in nastavitev aktivne opreme. Notranje instalacije po prostoru naročnika naročnik izvede sam. Po predhodnem dogovoru z naročnikom in doplačilu lahko izvedemo notranje instalacije računalniškega omrežja. Ob dogovoru z naročnikom in doplačilom uredimo tudi nastavitev naročnikove opreme za povezavo z internet omrežjem.

Informacije o storitvah dostopa do interneta v fiksnem omrežju Telprom: PDF

Kaj so prednosti osnovnega internetnega dostopa?

Hitro in uspešno povezovanje: Zagotovljena kvaliteta storitev omogoča podjetjem hitro in uspešno povezovanje z drugimi podjetji ali s svojo poslovno enoto, varno znotraj in zunaj BTC omrežja.

Neprekinjeno povezovanje med več vozlišči!

Znotraj območja BTC City in BTC Logistični center vam omogočamo neprekinjeno povezovanje med več vozlišči in tako z najemom optičnih vlaken zagotovimo visoke hitrosti do 10Gbps, z najemom zasebne povezave (VLAN) pa do 1Gbps.

Najem podatkovnih povezav

Komu je namenjen najem podatkovnih povezav?

Z najemom optičnih vlaken zagotovimo visoke hitrosti do 10Gbps, z najemom zasebne povezave (VLAN) pa do 1Gbps. Najem podatkovnih povezav je namenjen tako najemnikom BTC City in BTC Logistični center kot tudi drugim operaterjem.

Najem povezav drugega operaterja za končnega uporabnika je namenjeno aktivnemu povezovanju poslovnega prostora znotraj BTC City, BTC Logističnega centra in lokacije končnega uporabnika po Sloveniji.

Kaj so prednosti najema podatkovnih povezav?

✔ Hitrost: Prednost najema povezav med večimi poslovnimi enotami znotraj BTC City in BTC Logistični center je v velikih hitrostih, do 10 Gbps.

✔ Povezovanje v enotno računalniško omrežje znotraj podjetja: Poslovne enote se lahko povezujejo v enotno računalniško omrežje znotraj podjetja. S tem se poveča kvaliteta delovanja aplikacij na strežniku podjetja in ne prihaja do nepotrebnih izpadov zaradi počasnejšega prenosa podatkov.

✔ Neprekinjeno povezovanje med več vozlišči: Aktivna oprema na optičnem omrežju zagotavlja neprekinjeno povezovanje med več vozlišči. S tem je omogočeno redundantno povezovanje znotraj območja BTC City in BTC Logistični center.

✔ Komunikacija je neodvisna od lokacije: Zaradi povezovanja poslovnega prostora lahko operater končnemu uporabniku na območju BTC City in BTC Logistični center zagotavlja stalno komunikacijo med poslovnimi enotami in sedežem podjetja neodvisno od lokacije.

 

Preberite tudi

Potrebujete internet dostop na področju BTC ali BTC Logistični center?

Arrow right