Microsoft 365 paketi

Microsoft Exchange je e -poštni strežnik, ki deluje v operacijskih sistemih Windows Server. Exchange deluje s spletnimi poštnimi odjemalci kot je Microsoft Outlook. Microsoft Exchange je e-poštna storitev, ki jo ponuja Microsoft, najpogosteje pa jo uporabljajo podjetja in akademske ustanove.

Je odlična rešitev, ki podpira ogromno število uporabnikov in je zasnovana tako, da sinhronizira e-pošto med strežnikom in končnim uporabnikom. Microsoft Exchange ne ponuja samo e-pošte, ampak tudi globalni imenik stikov, koledar, razpored sestankov in upravljanje opravil. Ko uporabljate račun Microsoft Exchange so e-poštna sporočila skupaj s podatki o koledarju in drugimi podrobnostmi Outlooka na splošno sinhronizirana med odjemalcem Outlooka v računalniku ali mobilni napravi in strežnikom Exchange. Podjetje lahko vzdržuje svoj lasten strežnik Exchange lahko pa to stori preko oblaka z računom Microsoft 365.

MS Office 365 – Business Basic

Najbolj primerno za podjetja, ki potrebujejo preproste rešitve za oddaljeno delo v aplikaciji Microsoft Teams, varni shrambi v oblaku in s storitvijo Office 365 Online (namizne različice niso vključene).

MS Office 365 – Programi Microsoft

Najbolj primerno za podjetja, ki potrebujejo Office 365 aplikacije v različnih napravah in shrambo datotek v oblaku. E-pošta za podjetja in aplikacija Microsoft Teams nista vključeni.

MS Office 365 – Business Standard

Najbolj primerno za podjetja, ki potrebujejo popolna orodja office 365 za oddaljeno delo in sodelovanje, vključno z aplikacijo Microsoft Teams, varno shrambo v oblaku, poslovno e-pošto in Officeovimi aplikacijami Premium v vseh napravah.

Preberite tudi

Vas zanima več?

Arrow right