Poslovna telefonija

3CX telefonski sistemi

3CX Phone System je kakovostna, večkrat nagrajena, cenovno zelo ugodna programsko zasnovana VoIP telefonska centrala, ki temelji na Windows® operacijskem sistemu, s katero v celoti nadomestite ali nadgradite vaš poslovni telekomunikacijski sistem. Napredna telefonska programska IP centrala je jedro sodobnih komunikacij, tako za podjetja, kot posameznike.

Poleg nižjih stroškov pogovorov ter enostavne vzpostavitve infrastrukture, so v programski strukturi združene dodatne storitve, ki postajajo nujne za učinkovito poslovanje s sodobnimi rešitvami. 3CX Phone System je razširjen po celem svetu in ga uporablja več kot 30.000 podjetji, v sodelovanju z nami pa ga lahko vzpostavite tudi pri vas.

Ponujamo različne pakete, ki so jih skupaj z nami izberete glede na dejavnost in zahteve vašega podjetja.

3CX je sistem nove generacije programske opreme, ki združuje govorne, tekstovne in video komunikacije. Je prva odprtokodna telefonska centrala, ki v celoti poenostavi namestitev in upravljanje vaše IP telefonije.
Ključne prednosti so:
-Programska oprema je enostavna za namestitev ter upravljanje;
-Nižji stroški komunikacije in povečana storilnost;
-Integracija z Office365, Google, Outlook in CRM;
-Uporabimo lahko obstoječo infrastrukturo;
-Komunikacija od kjerkoli z iOS in Android pametnimi telefoni;
-Namestitev na lokalne ali virtualne strežnike.

Arrow right

3CX prinaša veliko prednosti!

Poslovna telefonija s preprosto nastavitvijo in upravljanjem

Ker 3CX temelji na Windows operacijskem sistemu, je preprost za namestitev in upravljanje Windows IT administratorja, ki ne potrebuje dodatnega telekomunikacijskega ali Linux znanja.

Sistem je nastavljen tako, da deluje na IP telefonih, VoIP prehodu in SIP protokolu. S tem vam je prihranjen čas za konfiguriranje in upravljanje teh naprav.

• Ni potrebno napredno telekomunikacijsko znanje da osvojite delovanje 3cx Phone System
• Odprt standard – neodvisen od različnih vendorjev
• Centraliziran nadzor upravljanja je del upravljalne konzole
• Virtualizacija – prihranite na strojni opremi in znižate stroške vzdrževanja
• Izbirate lahko med priljubljenimi IP telefoni, VoIP prehod in SIP protokolom

Uporabljajte svojo službeno številko kjerkoli

3CX vsebuje klienta tudi za pametne telefone in Mac ali Windows prenosne računalnike, ki omogočajo uporabo službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni.

Ne samo, da so lahko poslovna telefonija in službeni telefonski razgovori brezplačni, temveč je vaše poslovanje prodajne ekipe vezano dejansko na eno službeno telefonsko številko, ki ste jo izbrali za posameznega zaposlenega katerega narava dela ni statične narave.
• uporaba službene telefonske številke kjerkoli, kot bi bili v pisarni
• vsi klici so brezplačni, s tem pa lahko prepolovite stroške mobilne telefonije
• povečanje produktivnosti, saj ste operativni od kjerkoli
• ena službena telefonska številka

Prepolovite svoj račun za telefonijo in povečajte prodajo

S 3CX aplikacijo lahko v podjetju znižate strošek telefonije tudi do 80%. Z vzpostavitvijo SIP protokola, Web RTC, brezplačni klici z upravljanjem službene številke in znižanjem potreb po večjem številu telefonskih številk.

Telefonija s CRM integracijo, sproži da agenti dobijo ime stranke in ne le telefonske številke:
• Prihranek klicev mobilne telefonije in strošek klicnega centra
• Enostavno upravljanje poslovnih številk – št. uporabnikov na licenco
• Enostavna integracija s CRM sistemom – povečanje zadovoljstva strank
• Uporaba sistema z obstoječo telefonsko opremo (hardwer)

Znižajte potne stroške z namestitvijo Web konference

Poslovna telefonija 3CX in integrirana spletna konferenčna rešitev vam prihrani denar in čas, ki ga porabite za službene poti s tem da omogoča web sestanke in komunikacijo face-to-face kjerkoli.

Udeležite se sestanka kjerkoli po svetu z uporabo edge WebRTC tehnologijo 3CX Phone system.
• Omejite stroške Web konferenčne storitve
• Za vse 3CX licenčne uporabniki je uporaba brezplačna
• Prihranek na konferenčnih klicih
• Ni mesečne naročnine

Priznani Android in iOS VoIP klient

3CX Phone je VoIP programski vmesnik (Client) s katerim lahko preko osebnega računalnika ali pametnega telefona izvajamo in nadzorujemo klice ter upravljamo ves nabor uporabniških storitev v realnem času.

3CXPhone je VoIP Phone aplikacija, ki lahko nadomešča vaš namizni telefon in je nameščena na vaš osebni računalnik (Windows ali iOS) ali pa jo uporabite kot interni telefon na vašem pametnem mobilniku (Android ali iPhone).

Centralizirana komunikacija podjetja postane enostavna

Prisotnost, Voice Mail za e-pošto, spletne konference in takojšnje sporočanje so z 3CX enostavni. Z integriranimi 3CX softphone in smartphone klientom, avtomatično dobite dostop do napredne poenotene komunikacijske funkcionalnosti, ne da bi morali za to uporabljati ločeno programsko opremo, ki se običajno dodatno zaračunavajo.

Preprosto upravlanje telefona iz okolja Windows

3CX Phone system ponuja možnost upravljanja telefona z aplikacijo 3CX Assistant. Poslovna telefonija omogoča hitro delo z imenikom in je popolnoma kompatibilna z opremo MicroSoft Outlook.

  • 3CX Assistant – upravljanje s telefoni iz omizja
  • MicroSoft Outlook – klic izvedite kar iz programa Outlook
  • Instant messaging – omogoča enostavno in hitro komunikacijo

Varnost

Integracija najnaprednejše tehnologije in najnovejših varnostnih protokolov omogoča zaščito vaše komunikacije. PBX ponuja enostavno upravljanje varnostnih funkcij – šifriranje SRTP, zagotavlja telefonov preko HTTPS, povezljivost SSL. Vse to v kombinaciji z neprepustnim spletnim strežnikom.

Poslovna telefonija 3CX in Microsoft 365

Poslovna telefonija 3CX se enostavno poveže z Microsoft 365 zato izkoristite prednosti, ki uporabnikom omogočajo lažjo uporabo in povečajo učinkovitost.

Microsoft Teams je najbolj razširjena platforma za sodelovanje. Uporabniki dodajo sodelavce ali stranke v posebne kanale oziroma ekipe, ki postanejo osrednje vozlišče za sodelovanje. Teams poleg klepeta ponuja tudi orodje za konferenčne klice in e-pošto. Kar pa platformi primanjkuje je so ključne klicne funkcije, kot so čakalne vrste, usmerjanje klicev na podlagi potreb strank in napredna orodja za ustvarjanje poročil.

Na srečo uporabnikom Microsoft Teams ni potrebno iskati nove platforme. Omenjene funkcije lahko pridobijo na enostaven način in sicer z integracijo 3CX telefonije. 3CX deluje na osnovi Session Initation protokola (SIP), ki ga SBC krmilnik varuje pred nepooblaščenimi dostopi in pomaga premagati pogoste težave s požarnim zidom in zmanjša nepotreben promet.

Pridobili boste napredna orodja za ustvarjanje poročil, kar vključuje podrobno analizo dejavnosti vsakega operaterja, stanje operaterja, število nesprejetih klicev, podrobnosti klica, koliko časa je bil klic na čakanju in podobno. Sinhronizirajte svoj status iz koledarja – status vašega koledarja je povezan z 3CX aplikacijo. Če ste odsotni, se to torej izpiše na poslovni telefoniji. Upravljajte svoje stike – stike iz Microsoft 365 lahko prenesete v aplikacijo 3CX in z njimi upravljate Klici iz Microsoft 365 – klicanje in sprejemanje klicev, ne da bi morali zapustiti Microsoft 365 Enostavno upravljanje – nove razširitve se ustvarjajo same Poslovna telefonija in MS Teams – Uporabniki lahko kličejo prek 3CX SIP Trunkov z uporabo nizkocenovnih domačih in mednarodnih tarif, ki jih ponujajo ponudniki SIP v vaši regiji. Vaše podjetje ob integraciji pridobi dostop do zunanjih klicev prek vmesnika, ki je uporabniku že poznan in tako preprost za uporabo. Skupna integracija ponuja brezhibno poenoteno klicno izkušnjo za uporabnike 3CX, ki kličejo uporabnike Microsoft Teams in obratno.

IP telefonski paketi

Najemnikom nudimo poslovno IP Telefonijo, ki se zagotavlja preko obstoječega internet dostopa. Paketi so prilagojeni dejavnosti in individualnim zahtevam vašega podjetja. Poleg stacionarne telefonske številke pa vključujejo tudi IP telefonski aparat in ustrezen nabor storitev.

Osnovni IP telefonski paket

+

Osnovni paket IP telefon je primeren za uporabo v manjšem poslovnem okolju z možnostmi prevezav, čakajoči klic, prevzem klica, glasba ob čakanju…

Paket Osnovni IP Telefon vključuje:

1x osnovni IP telefonski aparat z eno linijo, žična slušalka (omogoča hitro klicanje, prevezovanje, čakajoči klic ipd.)
Tel. Številko (npr. 01/810 00 00)
IP telefonski priključek
Osnovna tehnična podpora

6,90 EUR + DDV na uporabnika na mesec

Napredni IP telefonski paket

+

Poleg osnovnega paketa ponujamo tudi napredni paket, ki je primeren za uporabo v poslovnem pisarniškem okolju. Vključen je osnovni nabor storitev in tudi napredni nabor storitev, ki vključuje funkcije kot so kontaktni center, konferenčni klici, kaskadni klici, časovni intervali in možnost integracije v poslovno okolje. Možne so tudi dodatne nadgradnje.

Paket Napredni IP Telefon vključuje:

1x napredni IP telefonski aparat z eno linijo, brezžična slušalka
Tel. številka (npr. 01/810 00 00)
IP telefonski priključek
Napredni nabor storitev
Napredna tehnična podpora
Napredna tehnična podpora je že vključena v ceno storitve in zajema podporo v delovnem času od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure ter odzivni čas

9,90 EUR + DDV na uporabnika na mesec

Preberite tudi

Vas zanima več?

Pokličite nas ali nam pošljite e-mail in priskrbeli vam bomo brezplačno preizkusno različico s polnim naborom storitev 3CX poslovne telefonije z dvema govornima kanaloma!

Arrow right