Omrežne infrastrukture

Celovita gradnja omrežnih infrastruktur naslednje generacije je v rokah naših izkušenih strokovnjakov z neprecenljivimi znanji, ki prepoznajo poslovne potrebe strank. Le-te se lotijo z najnovejšimi pristopi, kot so programsko opredeljena omrežja (SDN), virtualizacija omrežnih funkcij (NFV), avtomatizacija ter orkestracija. Tako vam zagotovimo varno, zanesljivo, zmogljivo ter razširljivo digitalno poslovanje.

Požarne pregrade (Fortigate)

FortiGate NGFW omogočajo omrežja, ki temeljijo na varnosti in utrjujejo vodilne varnostne zmogljivosti v industriji, kot so sistem za preprečevanje vdorov (IPS), spletno filtriranje, pregled sloja varnih vtičnic (SSL) in avtomatizirana zaščita pred grožnjami.

Fortinetovi NGFW ustrezajo zahtevam po zmogljivosti zelo razširljivih hibridnih IT-arhitektur, kar organizacijam omogoča zmanjšanje zapletenosti in obvladovanje varnostnih tveganj. FortiGate NGFW poganja FortiGuard Labs, ki ga poganja umetna inteligenca (AI) in zagotavlja proaktivno zaščito pred grožnjami z visokozmogljivim pregledom tako jasnega besedila kot tudi šifriranega prometa (vključno z najnovejšim standardom šifriranja TLS 1.3), da ostanejo pred hitro rastočo grožnjo.

Kot sestavni del varnostne tkanine Fortinet lahko NGFW-ji FortiGate komunicirajo znotraj obsežnega varnostnega portfelja Fortinet in varnostnih rešitev drugih proizvajalcev v okolju več ponudnikov. Da bi povečali hitrost operacij in odzivanja, si delijo obveščevalne podatke o grožnjah ter izboljšajo varnostno držo in avtomatiziran potek dela.

Varnostna politika omrežja

Na podlagi analize stanja varnostnih razmer v obstoječem informacijskem sistemu, svetujemo in implementiramo primerno varnostno politiko omrežja. Delujoči in optimizirani varnostni sistem v podjetju je ključnega pomena za ohranitev konkurenčne prednosti na trgu.

Wifi za poslovna okolja, skladišča in trgovske centre

Wi-Fi dostopovna omrežja, Point-to-Point ali Point-to-Multipoint brezžične povezave, visoko zmogljiva prenosna brezžična omrežja.

Monitoring

Za nadzor omrežja uporabljamo centralni nadzorni sistem, ki omogoča 24/7 spremljanje dogajanja na strežniškem in omrežnem delu. S tem lahko pro-aktivno spremljamo spremembe in obveščamo uporabnika o doseženih kapacitetah, saj na ta način lahko podjetje nemoteno posluje.