Pametnejše poslovanje je okolje, podprto z IT tehnologijo, s katero se lahko poslovno okolje optimizira, poveča produktivnost in hkrati prihrani pri vzdrževanju storitev in rešitev. Z rednim izobraževanjem in spremljanjem trga nudimo uporabnikom svetovanje o uporabi poslovne rešitve glede na uporabnikovo IT okolje ter poslovno strategijo.

V zadnjih letih je koncept mobilne pisarne v vedno večjem porastu. Delo na daljavo je lažje, aplikacije so prilagojene glede na tip naprave in kvaliteto internetne povezave. V podjetju Telprom naročniku svetujemo in implementiramo poslovne rešitve in storitve oz. aplikacije, prilagojene za delo na daljavo. Velja tako za telefonske storitve kot tudi za uporabo poslovnih aplikacij oz. dostop do strežniškega dela v podjetju.

Dostopajte do podatkov kjerkoli in kadarkoli. V resničnem času. Naše poslovne rešitve vam omogočajo lažjo, hitrejšo, učinkovitejšo komunikacijo in sprejemanje odločitev.

  • Elektronska pošta Microsoft Exchange
  • Dokumentni sistemi Microsoft SharePoint
  • In poslovna komunikacija preko Microsoft Teams

Microsoft je ameriško podjetje, ki je pustilo velik pečat v dobi računalništva z izdajo operacijskega sistema Windows, katerega so skozi leta nadgradili do verzije Windows 11. Microsoft se ni ukvarjal samo z razvojem operacijskega sistema za osebne računalnike, ampak je le tega nadgradil tako da so postali vodilni proizvajalec operacijskih sistemov za strežnike. Operacijskemu sistemu za strežnike, so dodali še poštni strežnik Microsoft Exchange, podatkovno zbirko Microsoft SQL. Z Microsoft Dynamics produkti so ponudili tudi orodja za podporo poslovnim procesom kot so ERP in CRM. V dobi oblačnih rešitev so z inovativnim pristopom ponudili uporabnikom v uporabo Office365 (sedaj Microsoft 365), z mnogimi storitvami kot so elektronska pošta (Microsoft Exchange Online), spletni portal (Microsoft Sharepoint Onedrive), ter še mnogo drugih. V Azure okolju pa so strankam med drugim na voljo virtualni strežniki, podatkovne zbirke v najemni obliki.

Microsoft Teams zajema srečanja, klepete, klice in sodelovanje na enem samem mestu. Na voljo je vsem uporabnikom in omogoča skupno rabo kanalov v organizaciji ali zunaj nje.

Microsoft Teams omogoča poenostavljeno poslovno komunikacijo, ki je na voljo vsem uporabnikom in se enostavno integrira v obstoječo IT-infrastrukturo. Uporabljamo ga lahko za klepet, srečanja in videokonference, klice, sodelovanja tako za domačo uporabo, v službi in v šoli. S pomočjo orodja Microsoft Teams imamo vse pogovore in datoteke na enem mestu in s tem izboljšamo sodelovanje v podjetju. S pomočjo vpeljave storitve v oblaku na področju komunikacije v podjetju omogočimo hitrejše, enostavnejše in učinkovitejše poslovanje.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, strokovnega kadra ter sodelovanja z naročnikom skupaj delujemo pri razvoju IT okolja. Projektno vodenje na področju informacijske infrastrukture je ključni pomen pri doseganju želenih ciljev naročnika. Izvedba poslovne rešitve od idejne zasnove do uspešnega zaključka je cilj za dolgoročno zadovoljstvo naročnika ter konkurenčna prednost na trgu.

VEČ…
600

Spletna pošta Microsoft Exchange omogoča dostop do vsebine e-pošte in telefonskega imenika podjetja kjerkoli in s katerekoli platforme. Storitve v oblaku omogočajo tudi organizacijo dela s pomočjo delegiranja nalog in uporabe centraliziranega seznama nalog. Uporabniku je z mobilno e-pošto omogočena sinhronizacija elektronske pošte, koledarja, stikov, opravil in beležk mobilnim aparatom, tabličnim računalnikom, prenosnikom.

Pomemben del poslovnih rešitev je uvedba Microsoft Exchange, ki je najpogostejše orodje za sodelovanje na vseh ravneh komunikacije. Omogoča deljenje koledarjev, načrtovanje sestankov, skupne stike in pregled nad zasedenostjo sodelavcev v realnem času. Microsoft Exchange je celovit sistem za spremljanje elektronske in glasovne pošte, stikov, koledarja, skupnih dokumentov in načrtovanih aktivnosti tako na osebnem računalniku kot tudi na mobilni napravi.

VEČ…

Microsoft SharePoint je sodobno okolje, ki organizacijam pomaga pri razvoju portalnih rešitev, saj lahko znatno prispevajo k optimizaciji poslovnih procesov. Mesta za delovne skupine, prostor za dokumente, organizacijo sestankov je mogoče razširiti na stranke in partnerje, kar ima pozitiven vpliv na poslovanje podjetja.

Sodobno okolje Microsoft SharePoint organizacijam pomaga pri razvoju portalnih rešitev in tako bistveno prispeva k optimizaciji poslovnih procesov. Mesta za delovne skupine, dokumente in sestanke je mogoče razširiti na stranke in partnerje, kar je učinkovita in pomembna poslovna rešitev predvsem pri podjetjih z veliko poslovnimi partnerji. Glavne prednosti SharePoint aplikacije so dostop preko spleta, offline urejanje dokumentov, samodejna sinhronizacija dokumentov, vključen je OneDrive, integracija z Microsoft Outlook in pa mobilnost. Digitalna shramba OneDrive za podjetja omogoča dostop do datotek tudi takrat, ko nismo povezani s spletom. Za timsko delo, kjer nastaja in se izmenjuje veliko različnih dokumentov in informacij, si lahko za posamezno skupino ustvarimo zasebno spletno mesto, ki vse zanimive informacije zbere na enem mestu.

VEČ…

PowerBI je orodje, ki naredi poslovno analitiko učinkovito in vizualno privlačno. Poročila in podrobne analize so tako dostopne kadarkoli in od kjer koli, preko različnih naprav, vaše poslovanje pa je nemoteno in optimizirano.

Podatki so danes eden ključnih elementov konkurenčne prednosti v poslovanju in kot taki nepogrešljiv del vsake poslovne rešitve. V pridobljenih podatkih lahko odkrijemo pomenske vzorce, ki ob ustrezni interpretaciji ključno povišajo uspešnost našega poslovanja. Poslovna analitika omogoča da storitve bolj uskladite s pričakovanji strank, sprejmete boljše poslovne rešitve in izboljšate svoje poslovne rezultate.

VEČ…