Celostno vzdrževanje informacijskih sistemov

Je vzdrževanje, ki omogoča nemoteno delovanje vaših informacijskih sistemov. Poleg omogočanja vpogleda v delovanje vaših sistemov, vaše IK sisteme pripravimo na morebitne neljube dogodke in le-te tudi preprečujemo. V primeru pojava motenj v delovanju sistemov, vam zagotavljamo najhitrejšo odpravo, morebitno vzpostavitev začasne rešitve, analizo problema ter nenazadnje tudi odpravo motenj in vzpostavitev trajne rešitve. Storitve vzdrževanje izvajamo tako na daljavo, kakor tudi na vaši lokaciji.

Izvajanja  monitoringa

Telprom d.o.o. ima certificirane strokovnjake s področja nadzora informacijskih sistemov, tako prodajne specialiste kot strokovnjake za tehnično implementacijo rešitev nadzora informacijskih sistemov, ki vam lahko ustrezno svetujejo in nudijo podporo pri kompleksnih postavitvah ali zgolj svetujejo glede postavitve nadzornega sistema. 

Ključne elemente ustreznega nadzornega sistema kompleksnih informacijskih sistemov, od katerih je odvisno 24/7 nemoteno poslovanje podjetja lahko zagotovimo s “Paessler PRTG network monitor” rešitvijo: 

  • Nadzor in pregled nad komunikacijsko mrežno opremo
  • Prilagodljivo in enostavno licenciranje
  • Vizualni pregled parametrov in strukturiranost
  • Redundanca
  • Obveščanje

Napredna orodja za podporo na daljavo

SolarWinds je vodilni ponudnik zmogljive in cenovno dostopne programske opreme za upravljanje IT infrastrukture. Njihovi izdelki omogočajo organizacijam po vsem svetu, ne glede na vrsto, velikost ali zapletenost informacijske infrastrukture, moč spremljanja in upravljanja učinkovitosti njihovega informacijskega okolja, ne glede na to, ali gre za lokalno uporabo, v oblaku ali hibridne modele.

SolarWinds CLOUD