SISTEMSKA INTEGRACIJA IN VZDRŽEVANJE

Celostno vzdrževanje informacijskih sistemov omogoča nemoteno delovanje vaših informacijskih sistemov. Poleg omogočanja vpogleda v delovanje vaših sistemov, vaše IKT sisteme pripravimo na morebitne neljube dogodke in le-te preprečujemo. V primeru pojava motenj v delovanju sistemov, vam zagotavljamo najhitrejšo odpravo, morebitno vzpostavitev začasne rešitve, analizo problema ter nenazadnje tudi odpravo motenj in vzpostavitev trajne rešitve. Storitve vzdrževanja izvajamo tako na daljavo kakor tudi na vaši lokaciji.

Naši strokovnjaki vam bodo vzdrževali vso strojno in programsko opremo, v pomoč vam bodo tudi pri upravljanju in vam svetovali kako najbolje izkoristiti obstoječo opremo.

Prednosti:

 • Nižji stroški poslovanja, saj je možnost za izpad delovanja sistema manjša.
 • Stalni kontakt s skupino strokovnjakov, ki vam pomaga pri vašem delu.
 • Hitro odpravljanje težav in preventivna skrb za pravilno delovanje sistema.
 • Hitro in enostavno uvajanje novih rešitev.

SISTEMSKA INTEGRACIJA IN VZDRŽEVANJE

Ker se zavedamo, da so podatki zelo pomembni za vsako podjetje nam sistemska integracija izdelave varnostnih kopij in arhiviranja omogoča dosegati dobro varnost podatkov.

Da bo podjetje imelo varno shranjene podatke in izvedeno arhiviranje, bomo na podlagi zakonskih zahtev, notranje politike podjetja in želja podjetja svetovali pri načrtovanju ustreznih rešitev za varovanje podatkov.

Za delovanje IT sistemov ob morebitnih izpadih, nudimo širok nabor sistemske podpore na najvišjem nivoju. S pomočjo različnih nivojev sistemske opreme vam lahko zagotavljamo zanesljivost delovanja 24/7.

Nudimo:

 • različen nabor vzdrževanja,
 • pomoč pri nadgradnjah,
 • sodelovanje in podpora z IT osebjem podjetja,
 • planiranje nadaljnjega razvoja in svetovanja.
 • Sistemska integracija različnih rešitev

Za nadzor omrežja uporabljamo centralni nadzorni sistem, ki omogoča 24/7 spremljanje dogajanja na strežniškem in omrežnem delu.

S tem lahko pro-aktivno spremljamo spremembe in obveščamo uporabnika o doseženih kapacitetah, saj na ta način lahko podjetje nemoteno posluje.

SISTEMSKA INTEGRACIJA MONITORINGA

Podjetje Telprom d.o.o. ima certificirane strokovnjake s področja nadzora informacijskih sistemov, tako prodajne specialiste kot strokovnjake za tehnično implementacijo in rešitev nadzora informacijskih sistemov, ki vam lahko ustrezno svetujejo in nudijo podporo pri kompleksnih postavitvah ali zgolj svetujejo glede postavitve nadzornega sistema.

Ključne elemente ustreznega nadzornega sistema kompleksnih informacijskih sistemov, od katerih je odvisno 24/7 nemoteno poslovanje podjetja lahko zagotovimo s “Paessler PRTG network monitor” rešitvijo:

 • Nadzor in pregled nad komunikacijsko mrežno opremo
 • Prilagodljivo in enostavno licenciranje
 • Vizualni pregled parametrov in strukturiranost
 • Redundanca
 • Obveščanje

Podjetje Paessler meni, da ima monitoring bistveno vlogo pri zmanjševanju porabe virov za človeštvo. Spremljanje podatkov strankam pomaga prihraniti vire, od optimizacije infrastrukture IT, OT in IoT do zmanjšanja porabe energije ali emisij in s tem ščiti našo prihodnost in prihodnost našega okolja. Sistemska integracija rešitve na področju monitoringa podjetij v vseh panogah in vseh velikostih, od malih in srednje velikih podjetij do velikih podjetij. Passler sodeluje s priznanimi partnerji in skupaj se spopadajo z izzivi spremljanja nenehno spreminjajočega se sveta. Od leta 1997, ko je Paessler prvič predstavil PRTG Network Monitor, je združil svoje poglobljeno znanje o spremljanju z inovativnim pristopom. Paessler pozna izzive kompleksnih infrastruktur in omrežij IT, OT in IoT, svojim strankam omogočajo spremljanje vsega, kar jim pomaga pri optimizaciji njihovih virov.

Paessler PRTG sistemska integracija ponuja zelo preprosto licenciranje in licenčno strukturo, cene so optimizirane za omrežja različnih velikosti. Vse funkcije za spremljanje so vključene v vsako licenco, možen je nadzor na več lokacijah, za nadgradnjo se doplača samo razlika, več možnosti izbire glede licenc (oblak, naročnina…).

SISTEMSKA INTEGRACIJA S POMOČJO NAPREDNIH ORODIJ

N-able je vodilni ponudnik zmogljive in cenovno dostopne programske opreme za upravljanje IT infrastrukture. Njihovi izdelki omogočajo organizacijam po vsem svetu, ne glede na vrsto, velikost ali zapletenost informacijske infrastrukture, moč spremljanja in upravljanja učinkovitosti njihovega informacijskega okolja, ne glede na to, ali gre za lokalno uporabo, v oblaku ali hibridne modele.

 • N-Central
 • N -able RMM
 • N-able EDR

Sistemska integracija podjetja N-able podpira ponudnike IT rešitev z zaščito in partnerstvom kar doprinese do napredovanja tako strank kot partnerjev samih. Kot podjetje ponujajo preproste rešitve za spremljanje, varnost in poslovanje, ki pripomorejo k rešitvi najtežjih izzivov v IT, ne glede na velikost in panogo s katero se podjetje ukvarja.

Produkti:

-N-Central; Gre za robustni nadzor na daljavo, ki je prilagojen vsakemu podjetju posebej.

Z upravljanjem vseh naprav iz ene same nadzorne plošče povečamo vidljivost pomanjkljivosti in izboljšamo učinkovitost upravljanja. Sistemska integracija z N-Central omogoča razširitev in avtomatizacijo podjetja ter zaščito pred naprednimi grožnjami s popolnoma integriranimi večplastnimi varnostnimi rešitvami.

-RMM (Remote management and monitoring) pomeni oddaljeno spremljanje in upravljanje. Izraz opisuje zbirko orodij, ki tehnikom omogočajo oddaljeno vzdrževanje IT sistema. Kakovostni RMM sistemi vključujejo tudi avtomatizirane procese, ki izpolnjujejo rutinske naloge spremljanja, kot je zbiranje stanja in delovanje omrežja. N-able RMM je IT rešitev v oblaku, kjer zelo jasne grafično prikazane nadzorne plošče izluščijo pomembne informacije v ospredje kar pomaga pri učinkovitosti podjetja, hkrati pa so podatki večplastno varnostno zaščiteni.

Ključne funkcije:

– oddaljeno spremljanje namiznih in prenosnih naprav, strežnikov v različnih operacijskih sistemih

– spremljanje omrežnih naprav, stikal, usmerjevalnikov, požarnih pregrad in drugo z uporabo SNMP

– avtomatsko upravljanje popravkov, ki preprečijo kibernetske napade, saj se konstantno izvajajo rutinsko vzdrževanje in posodabljanje naprav na daljavo.

– protivirusni program, ki zaščiti pred zlonamernimi virusi in programsko opremo

– avtomatizacija in pisanje skriptov zmanjša ročno vnašanje in avtomatizacija običajnih opravil

-EDR; vsakodnevni napadi, izsiljevalska programska oprema in grožnje se vedno bolj izmikajo protivirusnim programom na katere se še vedno zanašamo, novi vzorci groženj zahtevajo tudi drugačen pristop. EDR uporablja umetno inteligenco in ima višjo raven zaznavanja in odzivanja na napade zato je vedno korak pred naslednjim kibernetskim napadom. Zasnovan je tako, da odkrije možne grožnje in se nanje odzove, preden vplivajo na omrežje.

Ključne prednosti:

-vključuje razumljive vizualizacije napadov, ki natančno določajo kako se grožnja razvija

-blokiranje okuženih naprav s pravilniki po meri za zaščito pred napadi

– sprotno spremljanje 24ur na dan, 7 dni v tednu

– spremljanje EDR preko N-central ali RMM, kjer lahko z lahkoto ustvarite pravilnike. Grožnje so odpravljanje na končnih točkah brez skeniranja ali posodobitev definicij predpisov.