POWER BI

Power BI

Orodje, ki naredi poslovno analitiko učinkovito in vizualno privlačno. Poročila in podrobne analize so tako dostopne kadarkoli in od kjer koli, preko različnih naprav, vaše poslovanje pa nemoteno in optimizirano. 

VEČ…

Microsoft 365

Oblak, ki omogoča boljšo produktivnost, saj združuje Officeove aplikacije z zmogljivimi storitvami v oblaku, upravljanjem naprav in zanesljivo varnostjo za zaščito pomembnih podatkov in informacij. Izbirate lahko med tremi paketi, glede na potrebe vašega podjetja.

VEČ…

Azure (Microsoft Azure)

Fleksibilna in varna storitev računalništva, ki temelji na oblaku. Ustvarjena je za gradnjo, testiranje, uvajanje in upravljanje aplikacij ter storitev (hibridne, on-premise ali oblačne) prek podatkovnih centrov, ki jih upravlja Microsoft. Podpira ne le številne različne programske jezike, orodja in ogrodja, ampak tudi programsko opremo in sisteme, ki so specifičnimi za Microsoftove programe.

VEČ…

CRM

Microsoft Dynamics CRM je ključna in fleksibilna poslovna rešitev za vse, ki bi si radi olajšali upravljanje odnosov s strankami. Gre za integrirano programsko rešitev, ki temelji na podatkih, kateri izboljšujejo vaše sodelovanje in poslovanje s strankami prav tako pa tudi spremljanje prodajnih potencialov, trženja in pripravi ter zagotavljanju podatkov, ki jih je mogoče uporabiti.

VEČ…

SharePoint

Je inteligentni intranet, ki spodbuja učinkovito in nemoteno sodelovanje z varnim dostopom, dajanjem datotek v skupno rabo z osebami v organizaciji in izven nje ter shranjevanjem datotek, ne glede na to kje ste – v službi, doma ali na poti.

VEČ…

Hibridno okolje

Je prilagodljivo okolje, ki je kombinacija javnega in zasebnega oblaka. Podjetju omogoča ne le optimizacijo stroškov, ampak tudi hitrejše in poenostavljeno zagotavljanje storitev. Kateri oblak oziroma kakšno hibridno okolje je najbolj primerno, se razlikuje od podjetja do podjetja glede na potrebe poslovanja. Tukaj nastopimo mi, ki vam s svojim odličnim znanjem o platformah in dolgoletnimi izkušnjami svetujemo o pravi izbiri oblačne rešitve za vaše podjetje.